2013. április 23., kedd

Egy kis feny...

A tegnaphoz kepest ma mar sokat javult a helyzet. Egesz delelott sulikat keresgeltem a neten es amikor vegre ratalaltam a tokeletes sminkes sulira. Mivel tv es film sminket es specialis efekteket szeretnek egyszerre tanulni ami kulon kulon is eleg nehez, de igy egyben kesz kaland lesz. Szoval mindegyik suli kulon kurzusokat indit ezekre a szakokra, amik 5hetesek, igaz nem olyan dragak, 350font az 5het szal siman kinyogheto. De sajnos egyik sem volt olyan amilyet en szerettem volna. Aztan egy sminkes blogon bongeszve ratalaltam A SULIRA. Minden benne van a kurzusban amit szeretnek es az egyik legjobb sminkes tanitana Angliaban, 3 honapos a suli es hetkoznap vannak az orak, igaz nem olcso 3000fontba kerul. 
Rogton hivtam is anyat, hogy jupi jupi megvan a suli, o is orvendezett egy sort, aztan mikor kinyogtem az arat, par masodperc szunet utan csak annyit mondott: ne aggodj en majd kifizetem! Hogy mi?? tessek? jol hallottam?? anyaaaa te szuper vagy! es tenyleg az, o a legszuperebb anya a vilagon teljesiti az almom. A kurzus Julius 3-an kezdodik, es en mar alig varom. Igaz ennek is mindennek van feltetele anyanal, kaptam egy evet ra, hogy bizonyitsak, hogy beteljesitsem az almom es o nagyon remeli, hogy sikerul de ha megsem akkor, vissza kell mennem Pestre riportereskedni, mert szerinte es tudom, hogy igaza nem azert vegeztem el az egyetemet, hogy bebiszitterkedjek evekig.
Szal. ora indul Kitty, van egy eved bizonyitani, hanem vissza a vagopult es a mikrofon moge, nah jo tudom az sem egy remalom sot mas tuti orulne ha egy bitos allas varna Budapesten, de en valahogy nem kivankozok vissza, ez van.
Szinte el is felejtettem, volt meg egy meglepetese anyanak. Mivel hamarosan megyek Pestre a mutetem miatt, arra gondolt ha nem is Ausztralia de Ausztriaba mehetnek pontosabban Becsbe ket napra. Azt hittem kiugrom a borombol, szerencsere eleg jol ismerem a varost hisz egy evig nagyon surun latogattam es par honapig eltem is ott a nagy rozsaszin kodben, han de nem az a lenyeg, hanem, hogy ujra kavezhatok a kedvenc kavezomban, lofralhatok es ezerszer elveszhetek a szuk utcacskakban nah meg talan motorozhatok is :D kosziii anya
Es , hogy en se legyek halatlan ma megjott anya hiperszuper tabletje amit neki rendeltem szulijere, ma bemutattam oket egymasnak skypeon keresztul es elsore nagyon kedvelik egymast, meg nevet nem adtunk neki bar nekem van par tippem ha anyanak esetleg nem lenne ihlete hozza :D
Mivel ennyi jo dolog tortent ma nem volt nagyon idom szomorkodni nah meg persze itt voltak a csodasabbnal csodasabb setlock kepek B.C-rol amiktol a hetedik mennyorszagban lebegtem. Remelem kitart a jokedvem es nem zuditok ratok tobb negativ bejegyzest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Akik itt jártak