2013. szeptember 3., kedd

Check in

Tudom, tudom nem irtam, pedig akartam tenyleg, csak valahogy mindig akadt valami mas amit csinalhatnek (nah jo nem). Az igazad megvallva nem volt nagyon a toppon az utobbi hetekben az okarol inkabb nem beszelnek es nem csak nektek nem hanem senkinek sem. Ugy erzem meg nem jott el az ideje vagyis szuper titkos dologrol van szo amire ha igent mondok akkor nagyon nagy valtozasok lesznek. De megis a fura agytekervenyeim azt mondjak h nem. Most, hogy sikeresen osszezavartalak titeket es vele egyutt ujra magamat is beszamolok az elmult hetekrol.
A csalad elutazott 3hetre Amerikaba engem ezzel nagyon boldogga tettek hisz tudtam hogy egesz nap pizsiben napokat, igen jol olvastatok NAPOKAT tarthatok. Mivel semmi kedvem nem volt szocialis eletet elni ezert nem is talalkoztam szinte senkivel a 3het alatt (jupiii Kitty! megint sikeresen elriasztottad magad mellol azt a keves embert akik valamilyen fura oknal fogva kedveltek).
Suliba persze jartam sot nagyon is elveztem addig amig a tanarno be nem jelentette h kovetkezik a vizsga mivel a tanfolyam make up reszet befejeztuk es ket het mulva kovetkezik a special effects(jupii), kovi heten vizsga.

En persze teljesen kiakadtam, hisz ugy ereztem es meg mindig erzem, hogy semmit nem tudok. Aztan valami felsobb suggalatra eldontottem, hogy a legnehezebb temat valasztom az editorial  make up-ot. 
Eljott a kovi het es en rem idegesen lattam neki a "munkamnak" a temam a pavatoll volt. A tanarno a sarokbol figyelte hogyan dolgozom en meg ahogyan nekifogtam mintha minden idegessegem hirtelen elparolgott volna es csak elveztem amit csinalok. Talan ez az egyetlen tevekenyseg amitol teljesen kitudok kapcsolni es kibontakozni.
Mikor vegeztem vartam, hogy ozonleni fog a kritika a munkamra, de meglepo modon a tanarno nem kapott hibat sot megdicserte az otletem a szineket es odavolt a konturozasert.
En meg:
Komolyan nem tudom, hogy miert de agyon lettem dicserve ami meg most is egy het elteltevel hihetetlnennek tunik. Aztan az ora vegen a tanarno odasugta nekem, hogy azert amiert ilyen ugyes vagyok van egy jegyek az oktoberi Makeup Showra. Nah meg ha akarom akkor a kovetkezo Imats-ra is szerez nekem jegyet aaaaaaaaaaaaaaa. Kb azota korbe korbe ugralok es varom, hogy Oktober legyen :D
Holnap pedig a csodas Ian fogja tanitani a Special effect-et es kulon bonusz, hogy dolgozott a National Theatre-nel. Majd lerohanom, hogy hogyan kerulhetnek be oda kerdesekkel :D
Kb ennyi ami emlitesre melto ....vagyissssss neeeem :D mert aaa mar most kivagyok ha csak ragondolok :D es fulig er  a szam. 2014 Marcius 6an megyek Bastille koncerte!!!!!
Aki nem ismeri oket hat gyorsan tessek meghallgatni az egyik kedvencemet tolluk:

Februar ota amiota rabukkantam az albumukra nincs olyan nap, hogy ne hallgatnam vegig, es ez nalam csodaszamba megy hisz nagyon hamar raunok mindenre, de a Bastille mas, a stilus a zeneszoveg es Dan hangja osszevetve minden amit eddig a zeneben kerestem most megtalaltam. 

Tudom, hogy meg akartam valami fontosrol irni, de nem jovok ra pedig itt ulok vagy ot perce es torom a fejem.....ez tortenik amikor a cuki Dan beferkozik az ember fejebe (aramszunet).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Akik itt jártak